Home » Εξελίξεις - Απόψεις

Ημερίδα “Η Θέση του Τεχνολόγου στις Σύγχρονες Εξελίξεις” (Τελικό Πρόγραμμα – Οδηγίες) (παλιό υλικό)

Submitted by on October 12, 2012 – 2:41 pmOne Comment
Ημερίδα “Η Θέση του Τεχνολόγου στις Σύγχρονες Εξελίξεις” (Τελικό Πρόγραμμα – Οδηγίες) (παλιό υλικό)

Έχει μείνει λιγότερο από μία εβδομάδα για την επόμενη Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα “Η Θέση του Τεχνολόγου στις Σύγχρονες Εξελίξεις” στο αμφιθέατρο του ΓΝΘ Παπαγεωργίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το σκεπτικό να έχει ελεύθερη είσοδο στο κοινό. Λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος ζητήσαμε να προβείτε όλοι οι ενδιαφερόμενοι στην συμπλήρωση των αιτήσεων προεγγραφών ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα της συμμετοχής, και να οργανωθούμε καλύτερα για τη δική σας εξυπηρέτηση. Επειδή η συμμετοχή, όπως θα δείτε και από τα επόμενα νούμερα, ήταν πολύ μεγάλη αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τη διαδικασία των προεγγραφών, δυστυχώς πλέον και της συμμετοχής. Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν κάνει αίτηση προεγγραφής να μην δοκιμάσουν να έρθουν στην εκδήλωση. Λυπούμαστε πολύ, σας υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να αποζημιώσουμε το ενδιαφέρον σας στο άμεσο μέλλον.

Οι προεγγραφές, μετά από 2 καταμετρήσεις και διορθώσεις στοιχείων, έφτασαν τις 391 χωρίς σε αυτές να υπολογίζεται το προσωπικό του ΓΝΘ Παπαγεωργίου. Το αμφιθέατρο έχει δυναμικότητα 320 θέσεων, με επέκταση, για την ημέρα της εκδήλωσης, θα είναι διαθέσιμες συνολικά 370 θέσεις καθημένων.

Οι συμμετέχοντες θα ήταν σκόπιμο να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες πρόσβασης στο νοσοκομείο για την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία τους.

Η πρόσβαση στο ΓΝΘ Παπαγεωργίου με μέσο μαζικής μεταφοράς γίνεται με το αστικό λεωφορείο Νο 01 από τα ΚΤΕΛ (http://www.oasth.gr/routes/route.php?ml=75) και Νο 28 από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (με τερματικό σταθμό το Carrefour Ευκαρπίας -> http://www.oasth.gr/routes/route.php?ml=47). Αν πατήσετε τους 2 παρακάνω συνδέσμους, θα πάτε στις σελίδες του ΟΑΣΘ για τις συγκεκριμένες γραμμές αστικής συγκοινωνίας. Εκεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς πίνακες με το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.

Συνολικά διατίθονται 1200 θέσεις στάθμευσης στο ίδιο το νοσοκομείο. Σε αυτές θα πρέπει να υπολογίστε τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο και όσους επισκέπτονται τα εξωτερικά ιατρεία. Οι πίσω χώροι στάθμευσης διατίθενται μόνο για το προσωπικό του νοσοκομείου.

Κατά τη πρόσβασή σας στο Νοσοκομείο προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μέσα μαζικής μεταφοράς, και αν έρθετε με δικό σας μεταφορικό μέσο να μην είστε μόνος/μόνη. Πολύ κοντά στο νοσοκομείο (περίπου στα 500m) βρίσκεται το Carrefour Ευκαρπίας. Το αστικό λεωφορείο Νο 28 (http://www.oasth.gr/routes/route.php?ml=47) το οποίο περνάει μπροστά από το ΓΝΘ Παπαγεωργίου έχει την αφετηρία του εκεί. Για την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρίας σας, όσοι θα μετακινηθείτε με δικό σας μεταφορικό μέσο, θα ήταν προτιμότερο να  επισκεφτείτε εξαρχής το συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.

Μπαίνοντας μέσα στο χώρο του νοσοκομείου από την κεντρική είσοδο του θα βρείτε αφίσες που θα σας κατευθύνουν στο αμφιθέατρο. Συνάδελφοι θα είναι επίσης διαθέσιμοι για να σας δείξουν προς τα που να κινηθείτε (γενικά να θυμάστε πως ο χώρος του αμφιθέατρου βρίσκεται “μπαίνοντας κατευθυνθείτε δεξιά,  στα 80 περίπου μέτρα”). Με τη βοήθειά σας μέσω των προεγγραφών όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έντυπα της εκδήλωσης είναι έτοιμα, και θα μπορέσετε να τα παραλάβετε από τις γραμματείες που θα βρίσκονται έξω από το αμφιθέατρο. Παρακαλείστε να τα παραλάβετε με την άφιξή σας, μιας και η είσοδος στο αμφιθέατρο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα διαθέτουν τα παραπάνω έντυπα.

Παρακάτω το αναλυτικό τελικό πρόγραμμα, μαζί με την αφίσα της εκδήλωσης η οποία περιλαμβάνει τους χορηγούς μας. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, σε μια εποχή με έντονη οικονομική δυσπραγία. Χωρίς αυτούς θα ήταν ανέφικτο να έχουμε τα παρακάτω:

  1. Catering
  2. Φακέλους, έντυπα
  3. Έξοδα προς εξυπηρέτηση των εισηγητών
  4. ?

Το τι επιπλέον μπορέσαμε να κάνουμε (αναφορά στο σημείο 4) θα το μάθετε μετά την εκδήλωση, ελπίζοντας να πραγματοποιηθεί όπως το θέλουμε και να σας ικανοποιήσει όλους.

Τη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook μπορείτε να την βρείτε εδώ. Σχόλια, φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα. Σίγουρα θα υπάρξουν παραλείψεις, θα υπάρξουν πράγματα που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Μετρώντας, λοιπόν, λιγότερο από μία εβδομάδα για την επόμενη Παρασκευή, ελπίζουμε να είναι μια ενδιαφέρουσα και καλά (όσο το δυνατόν) οργανωμένη εκδήλωση και να αποτελέσει την αφορμή για πολλές συζητήσεις στο παρόν και δημιουργικές δράσεις στο μέλλον.

Ένα μεγάλο Like σε εσάς/όλους μας, στις θετικές σκέψεις, στα όνειρα, στις προσπάθειες για να δούμε τα πράγματα και αλλιώς, στις δράσεις για να πάμε όσο μπορούμε ένα βήμα παραπέρα (αργά ή γρήγορα).

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.