Home » Εκπαίδευση

Συνέδρια – Βάσεις Δεδομένων, Μηχανές Αναζήτησης ΙI

Submitted by on July 8, 2009 – 8:50 am3 Comments
Συνέδρια – Βάσεις Δεδομένων, Μηχανές Αναζήτησης ΙI

Σε παλιότερη παρόμοια ανάρτηση (Συνέδρια – Βάσεις Δεδομένων, Μηχανές Αναζήτησης Ι) είχαμε αναφέρει μια λίστα ιστοσελίδων για να ψάχνετε για συνέδρια και workshops. Για τον Ελληνικό χώρο τα μόνα τα οποία έχουμε εντοπίσει είναι τα:

 • synedrio.gr του περιοδικού “SYNEDRIO + EVENT Magazine and Guide” (το είχαμε αναφέρει),
 • EXPORAMA.com (χρειάζεται εγγραφή. Έχει προβλήματα με τον firefox, δοκιμάστε να το ανοίξετε με κάποιο άλλο φυλλομετρητή)
 • conferences.gr (πρέπει να επιλέξετε και χρονιά αλλά και μήνα)

Σε διεθνές επίπεδο (με πληροφορίες και για την Ελλάδα), πέρα από όσα αναφέρθηκαν στην προηγούμενη ανάρτηση, υπάρχουν τα παρακάτω (και εδώ κάποια αυτά χρειάζονται εγγραφή):

Γνωρίζετε κάποια άλλα τα οποία αξίζει να αναφερθούν?

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

3 Comments »

 • Nikos says:

  Να προσθεσω επισης το site της select biosciences και αυτο του EMBO (European Molecular Biology Organization) για συνεδρια, workshops, training courses και funding. Δεν ειναι ακριβως μηχανες αναζητησης οπως τα παραπανω, αλλα την δουλεια τους την κανουν 😉

  http://www.selectbiosciences.com/

  http://www.embo.org/programmes/courses-workshops.html

 • ehealthgr says:

  Ένα ακόμα Ελληνικό link που αξίζει ίσως να αναφερθεί είναι η μηχανή αναζήτησης συνεδρίων του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
  http://www.isth.gr/?page=3159

 • GRacademia says:

  Χαίρετε!

  Πετύχαμε πρόσφατα τη σελίδα σας και ευχόμαστε τα καλύτερα, γιατί φαίνεται πολύ “δυνατή” και με αξιόλογα πράγματα και με το παραπάνω!
  Με αφορμή το παραπάνω θέμα, θα θέλαμε να συνεισφέρουμε το λιθαράκι, αλλά και να αποκτήσουμε πιθανές συνέργειες και συμμετοχή από ανθρώπους που να ενδιαφέρονται, για ένα μινι-project μας! Πρόκειται για το όνομα “GRacademia” και ένα φορουμ + twitter, χώροι για την ανάρτηση τέτοιων πληροφοριών. Ασφαλώς, όπως θα δείτε είναι πολύ σε εμβρυικό στάδιο, μα υπάρχει πολύ μεγάλη φιλοδοξία, να προσφερθεί κάτι ποιοτικό, προσβάσιμο και υγιές.

  Ένα forum εδώ http://my.aegean.gr/web/forum-GRacademia.html όπου ως μια πρόχειρη δομή προσφέρει ένα “καμβά” για να αναρτά κανείς θέματα/ανακοινώσεις τέτοιου ενδιαφέροντος. Το προφίλ στο Twitter ( http://twitter.com/GRacademia ) αντλεί τίτλους τόσο από το παραπάνω φόρουμ όσο και από άλλες πηγές μες στην ελληνική επικράτεια. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε σιγά-σιγά να περάσουμε σε μια πιο ευέλικτη δομή, που να προσφέρει την ευελιξία για ακόμη περισσότερα πράγματα, σε χώρο εκτός twitter μονάχα!

  Ας έρθει σε επαφή-επικοινωνία, όποιος θα ήθελε να βοηθήσει, ή ας γράψει στο “help-info” topic του παραπάνω φορουμ. Θα χαρούμε αφάνταστα, γιατί μονάχα με τη σύμπραξη δυνάμεων δημιουργίας, μπορεί να μεγαλώσει αυτή μας η προσπάθεια…! 🙂

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.