Ενημερωτικό φυλλάδιο για δραστηριότητες Ερευνητικών Κέντρων στην Ελλάδα
October 11, 2014 – 1:48 am | No Comment

Σε παλαιότερη ανάρτησή μου, σας είχα υποσχεθεί ότι θα ακολουθήσουν και αναρτήσεις  με τα υπόλοιπα ερευνητικά κέντρα. Ευτυχώς η ΓΓΕΤ μας πρόλαβε! 😀
H ΓΓΕΤ συμμετέχει στη διαμόρφωση μιας αναπτυξιακής στρατηγικής για τη χώρα κατά τη νέα Προγραμματική Περίοδο …

Read the full story »
Δημοσκοπήσεις

Οι δημοσκοπήσεις και ψηφοφορίες του περιοδικού.

Εκπαίδευση

Θέματα για την εκπαίδευση και επαγγελματική επιμόρφωση.

Εξελίξεις – Απόψεις

Συνδικαλιστικά νέα, θέματα, απόψεις από το χώρο της Υγείας.

Εργαστήρια

Νέα, οδηγίες που αφορούν τον χώρο των Ιατρικών Εργαστηρίων

Νομοθεσία

Νομοθεσία, διατάξεις, εγκύκλιοι, σύλλογοι του χώρου Υγείας.

Home » Editorial

Online ΤΙΕ coffee cup chat: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, 22:00 ώρα Ελλάδας στο facebook

Submitted by on November 29, 2013 – 10:06 pmNo Comment
Online ΤΙΕ coffee cup chat: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, 22:00 ώρα Ελλάδας στο facebook

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας που επιδιώκουμε, και βλέποντας τις αξιόλογες προσπάθειες φοιτητών, αποφασίσαμε (ένα σύνολο αποφοίτων τεχνολόγων ιατρικών εργαστηρίων – ΤΙΕ) να προσφέρουμε όποια βοήθεια περνάει από το χέρι μας.

Για αυτό λοιπόν, αν είσαι ή κάποτε θα αποκτήσεις πτυχίο τεχνολόγου, είσαι ευπρόσδεκτος να συμμετέχεις σε ένα Online ΤΙΕ coffee cup chat την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 22:00 ώρα Ελλάδας στο facebook. Εμείς θα κάνουμε ένα καφέ μπροστά στον υπολογιστή μας, και εσύ μπορείς να καταθέσεις οποιαδήποτε ερώτηση έχεις σχετικά με το επόμενό σου βήμα (μεταπτυχιακές σπουδές, εξωτερικό, Ελλάδα) αλλά και τις πιθανές επαγγελματικές επιλογές (έρευνα, νοσοκομείο, εταιρεία-πωλήσεις, science writining, κοκ). Μπορείς να πίνεις κι εσύ καφέ αν θέλεις!!

Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις με ΤΙΕ που ζούνε στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα και εργάζονται σε διάφορους τομείς. Απλά θα γίνει ένας διάλογος και θα απαντηθούν ερωτήσεις που σε προβληματίζουν.

Τέλος, το LinkedIn είναι από τα πιο χρήσιμα επαγγελματικά εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να έχουν το επαγγελματικό τους προφίλ στο διαδίκτυο, για αυτό σε προτρέπουμε να δημιουργήσεις το δικό σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Μπορείς να πάρεις ιδέες μέσα από τα δικά μας προφίλ.

Βλέποντας τα δικά μας προφίλ μπορείς να μάθεις και περισσότερες πληροφορίες για εμάς ώστε να απευθύνεις τις ερωτήσεις σου καλύτερα.

Μακροπρόθεσμα, αν μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά, θα έχεις ένα ακόμα εργαλείο στη διάθεσή σου για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού δικτύου.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου λοιπόν, στις 22:00 ώρα Ελλάδας στο facebook θα χαρούμε να πιούμε μαζί καφέ και να κάνουμε μια όμορφη διαδικτυακή κουβέντα.

Νίκος, Μυρτώ, Γιώργος, Θανάσης, Βίκυ, Γιώργος, Αναστασία, Γιάννης, Στάλω, Νίκος

Be Sociable, Share!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

Additional comments powered by BackType