Home » ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση του περιοδικού – blog αυτού αυτόματα σημαίνει ότι κατανοείτε και αποδέχεστε τα παρακάτω:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Η λειτουργία και χρήση του περιοδικού είναι συνεργατική. Μπορείτε να συνεισφέρετε είτε με τα σχόλιά σας είτε με δικές παρουσιάσεις και άρθρα. Το παρόν περιοδικό – blog δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει την συμβουλή των ειδικών επαγγελματιών υγείας. Τα κείμενα είναι ενημερωτικά και μόνο. Οποιοσδήποτε  μεταδίδει Πληροφορίες Υγείας στο περιοδικό μας, θα πρέπει να αναφέρει τον πλήρη Επαγγελματικό του Τίτλο (εφόσον είναι Επαγγελματίας Υγεία) και να παραθέτει τις ακριβείς πηγές των όσων αναφέρει.

Το περιεχόμενό του περιοδικού είναι διαθέσιμο μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση, χωρίς χρέωση και χωρίς να απαιτείται εγγραφή των χρηστών.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Όροι αντιγραφής
Όλο το περιεχόμενο του περιοδικού – blog (εκτός και αν αναφέρεται κάτι άλλο σε συγκεκριμένα κείμενα) είναι κάτω από την άδεια Creative Commons 3.0.
Επιτρέπεται η ελεύθερη αντιγραφή του περιεχομένου του υπό τις προϋποθέσεις ότι:

 • Θα γίνεται σαφής αναφορά στο περιοδικό – blog και στο όνομα του αρθρογράφου.
 • Το κείμενο ή το απόσπασμά του θα αναδημοσιευτεί ως έχει, χωρίς αλλαγές στο περιεχόμενό του.
 • Δεν θα γίνει χρήση για κερδοσκοπικούς σκοπούς, τόσο από εταιρίες/οργανισμούς, όσο και από ιδιώτες.

Οι πιο πάνω περιορισμοί μπορούν να αρθούν μετά από επικοινωνία μαζί μας.

Δεν είστε υποχρεωμένοι  αλλά θα το εκτιμούσαμε αν μας ενημερώνατε για τυχόν αναδημοσιεύσεις κειμένων του “The BioMed LabS Magazine”.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Όροι σχολιασμού

 • Υπεύθυνοι για τα σχόλιά τους είναι μόνο τα άτομα που φαίνονται ως σχολιαστές.
 • Είστε υποχρεωμένοι να τηρείται κανόνες ευγένειας και σεβασμού προς τους συνομιλητές σας.
 • Αποφύγετε τα απανωτά και ευκαιριακά σχόλια. Το περιοδικό είναι για να προάγει τεκμηριωμένες θέσεις και συζητήσεις και όχι για να αποτελέσει βήμα για να γράφει ο καθένας ότι θέλει.
 • Απαγορεύονται οι οποιεσδήποτε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
 • Ο διαχειριστές του περιοδικού – blog έχουν κάθε δικαίωμα να διαγράψουν σχόλια:
  • αυτοβούλως για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. spamming, trolling, flaming)
  • αν ζητηθεί από τρίτους και αυτό κριθεί αναγκαίο
 • Οι επισκέπτες / συμμετέχοντες στη σελίδα διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας που εκφράζουν με τα άρθρα, τα σχόλια και οποιασδήποτε μορφής κείμενο, που δημοσιεύονται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του Περιοδικού, της οποία όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο  bmlabs-mag.gr και ΔΕΝ μπορεί να αποσύρει σε καμία περίπτωση.
 • Μορφοποίηση στα σχόλια μπορεί να γίνει για καλλωπιστικούς λόγους.
 • Σε περίπτωση μη αποδεκτής συμπεριφοράς, θα υπάρξει προειδοποίηση και προειδοποιητική – ενδεικτική μορφοποίηση.  Οι διαχειριστές του περιοδικού – blog, από εκεί και πέρα, έχουν κάθε δικαίωμα να διαγράψουν το/τα σχόλιο – σχόλια όσων δεν σέβονται τους όρους χρήσης του περιοδικού.
 • Προκειμένου να μην χαθούν θέσεις στο διάλογο, οι διαχειριστές του περιοδικού – blog έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν από τα σχόλια μόνο τα κομμάτια που είναι ενάντια στους κανόνες. Εφόσον η πράξη αυτή θεωρηθεί από τον σχολιαστή λογοκρισία, τότε οι διαχειριστές του περιοδικού – blog θα αφαιρέσουν ολόκληρο το σχόλιο, και ο σχολιαστής είναι υποχρεωμένος να ξαναγράψει το σχόλιο χωρίς να παραβιάζει τους κανόνες.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Άλλες διευκρινήσεις

 • Οι διαχειριστές δεν είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο εξωτερικών συνδέσμων. Υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά και μόνο οι διαχειριστές των sites που οδηγούν οι σύνδεσμοι αυτοί.
 • Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του bmlabs-mag.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.
 • Το bmlabs-mag.gr χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώρισή σας σε ορισμένες υπηρεσίες και σελίδες του.

Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζουμε  ρητά ότι συνεργαζόμαστε με όλους και δεν δεσμευόμαστε από κανέναν. Το παραπάνω αφορά κυρίως τις ενώσεις του χώρου. Οποιαδήποτε αντιπαράθεση μεταξύ αυτών αφορά τις ενώσεις και όχι το περιοδικό μας. Οποιαδήποτε τέτοιου τύπου ανάρτηση δημοσιευτεί θα γίνει με γνώμονα την ενημέρωση γύρω από τον χώρο και όχι την υπονόμευση κανενός!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.